YENİ AÇILAN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR BAŞVURU KESİN SONUÇLARI (2023-2024 GÜZ DÖNEMİ)

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ
2023-2024 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI
YENİ AÇILAN LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR BAŞVURU KESİN SONUÇLARI

Lisansüstü başvuru kesin sonuçları hem aşağıda listede hem de Online başvuru sisteminde yayınlanmıştır.

İsminin karşısında "Başarılı-Kesin kayıt hakkı kazandı" yazan adaylar kayıtlarını online başvuru sistemi üzerinden "Kesin kayıt yaptırmak istiyorum" ibaresini işaretleyerek veya Enstitümüze şahsen başvuru yaparak kesin kayıtlarını yaptırmak için talepte bulunabilirler. Kesin kayıt yaptırma talebinde bulunan öğrencilerin kayıtları Enstitü tarafından onaylanarak kesin kayıtları tamamlanacaktır.

Kesin kayıt yaptırmadan önce diğer yükseköğretim kurumlarında bulunan tezli yüksek lisans veya doktora kayıtlarının sildirilmesi gerekmektedir. Lisans veya önlisans kaydı bulunan öğrenciler kesin kayıt yaptırmak için harç ücreti yatırmaları gerekecektir. Yatırmak istemeyenler kayıtlarını sildirdikten sonra kesin kayıt yaptırabilirler.

Ders seçme işlemleri için UBYS kullanıcı adı kesin kayıt onayı verildikten sonra online başvuru sisteminden öğrenilebilir. Ders seçimleri için web sayfamız duyurularını takip ediniz.

Kesin Kayıt Tarihleri: 25 - 29 Eylül 2023

UBYS Giriş Bilgileri:

Kulllanıcı Adı: Öğrenci No

Şifre: Başında Büyük Og harfleri ve devamında Yerli Öğrenciler için TC Numaraları

UBYS Web Adresi: https://ubys.sivas.edu.tr/

E-Posta: enstitu@sivas.edu.tr