Savunma Teknolojileri Anabilim Dalı Seminer Dersi Sunum Programı

SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ ANABİLİM DALI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI

SEMİNER DERSİ SUNUM PROGRAMI

Savunma Teknolojileri Anabilim Dalı yüksek Lisans ve doktora programı öğrencilerinin yapacağı Seminer dersi sunumları aşağıda belirtilen program doğrultusunda 03 Ocak 2024 tarihi 09:30-16:00 saatleri arasında Üniversitemiz Konferans Salonunda yapılacaktır. Seminer sunumu yapacak tüm öğrencilerimiz ve danışmanlarımız belirtilen gün ve saatler arasında hazır bulunmaları gerekmektedir. Seminer sunum programına izlemek ve dinlemek isteyen tüm öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz katılabilir.

Seminer Dersi Sunum Programı için tıklayınız.

Seminer sunumu yapan öğrencilerimiz sunum sonrası Seminer Değerlendirme Formu ile Seminer Kitapçığını Enstitüye teslim etmeleri gerekmektedir. İilgili formlara web sayfamız formlar kısmından ulaşılabilir. (https://lee.sivas.edu.tr/formlar)