KAYIT YENİLEME VE DERS SEÇME İŞLEMLERİ

2022-2023 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI
KAYIT YENİLEME ve DERS SEÇİMİ İŞLEMLERİ

Enstitümüz 2022-2023 akademik yılı güz yarıyılı kayıt yenileme ve ders seçimi işlemleri 26 Eylül - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında UBYS sistemi üzerinden online olarak yapılacaktır.

Asgari süresini dolduran (Araştırma görevlileri hariç), okuduğu lisansüstü program dışında tezsiz bir programa kayıt olan veya açıköğretim programında kaydı bulunan öğrenciler harç ücreti yatıracaklardır.

Harç ücreti Ziraat Bankası TR 4700 0100 1507 9134 7559 5002 nolu hesabına yatırılacaktır. Harç ücreti miktarını UBYS sisteminizden öğrenebilirsiniz.

Not: Ödeme yaparken açıklama kısmına "SBTÜ Öğrenim Ücretidir." ve "Ad-Soyad ve öğrenci no" yazılmalıdır.

Yeni Kayıtlı Öğrenciler İçin UBYS Giriş Bilgileri: Eski Kayıtlı Öğrenciler İçin UBYS Giriş Bilgileri:

Kullanıcı Adı: Öğrenci No

Şifre: OgTC Numaraları

Kullanıcı Adı: Öğrenci No

Şifre: öğrenci tarafından belirlenen şifre

Yeni Kayıt Olan Öğrencilerin Numara Listesi