KAYIT YENİLEME VE DERS SEÇME İŞLEMLERİ (2023-2024 BAHAR DÖNEMİ)

2023-2024 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI
ENSTİTÜ KAYIT YENİLEME ve DERS SEÇİMİ İŞLEMLERİ

Enstitümüz 2023-2024 akademik yılı Bahar yarıyılı harç ücreti yatırma, kayıt yenileme ve ders seçimi işlemleri 05 - 09 Şubat 2024  tarihleri arasında UBYS sistemi üzerinden online olarak yapılacaktır.  Ders seçimleri ve kayıt yenileme işlemlerinin tamamlanması için Danışmanınız ile iletişime geçiniz. Danışman onayları 05 - 12 Şubat 2024 tarihleri arasındadır.

Asgari süresini dolduran (Araştırma görevlileri hariç (Yüksek Lisans için 5.dönemde, Doktora için 9.dönemden itibaren)), okuduğu lisansüstü program dışında tezsiz bir programda, açıköğretim  programında veya herhangi bir önlisans veya lisans programında kaydı bulunan öğrenciler harç ücreti yatıracaklardır.

Öğrenim Ücreti/Katkı Payı ödemeleri olan öğrencilerimiz ödemeleri gerçekleştirdiğinde Kayıt Yenileme sayfası açılacaktır. Borcu  olmayan öğrencilerimize Kayıt Yenileme sayfası otomatik açılacaktır. Harç ücreti yatırmadan ders kaydı yapılamaz.

2023-2024 Güz Dönemi Lisansüstü Ders Programları için TIKLAYINIZ

Ziraat Mobil Uygulamadan Öğrenim Ücretleri Ödemesi;

"Menü ⇒ Ödemeler  Eğitim,Sınav ve Üniversiteler  Üniversite Harç ve Sınav Ödemeleri  Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi  Kimlik Numarası"  adımlarını takip ederek ödeme gerçekleştirilecektir.

Harç Ücreti veya Öğrenim Ücreti Miktarları:

Türk öğrenciler için Harç Ücreti: Yüksek Lisans ve Doktora Programı 343 TL dir.

Yabancı Uyruklu Öğrenciler için Öğrenim Ücreti: Yüksek Lisans: 6.000 TL, Doktora: 5.000 TL dir.

Yeni Kayıtlı Öğrenciler İçin UBYS Giriş Bilgileri: Eski Kayıtlı Öğrenciler İçin UBYS Giriş Bilgileri:

Kullanıcı Adı: Öğrenci No

Şifre: OgTC Numaraları

Kullanıcı Adı: Öğrenci No

Şifre: öğrenci tarafından belirlenen şifre