2023-2024 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

2023-2024 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI
LİSANSÜSTÜ BAŞVURU ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

Lisansüstü Başvuru Ön Değerlendirme Sonuçlarına İlişkin Bilgilendirme

• Lisansüstü başvuru ön değerlendirme sonuçları aşağıda yayınlanmıştır. Açıklama kısmında "Başvuru kabul edildi. Sınava girebilir" yazan öğrenciler sınava katılacaklardır.
  • Sınava çağrılan öğrencilerimiz sınav giriş belgelerini ve kimlik belgesini yanlarında bulundurmak zorundadırlar.
  • Sınav giriş belgeleri online başvuru (https://ubys.sivas.edu.tr/AIS/ApplicationForms/Home/Index?apptype=2) adresinden temin edilebilir.
  • Tüm programlarda Yazılı ve Mülakat sınavları yapılacaktır. Yazılı sınavdan en az 50 puan alan öğrenci mülakat sınavına katılmaya hak kazanacaktır.
  • Yazılı sınava girmeyen yada başarısız olan öğrenci mülakat sınavına giremez ve yerleştirme başarı puanı hesaplanmaz.

Lisansüstü Başvuru Ön Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Yazılı Sınav Tarihi ve Saati: 29 Ocak 2024 Pazartesi 10:00

Yazılı Sınav Yeri: SBTÜ Kampüs Binası 3.Kat Derslikler, Gültepe Mh. Mecnun Otyakmaz Cd. No:1, 58010 Merkez/Sivas

Sözlü Sınav Tarihi: 29 Ocak 2024 Pazartesi 14:00

Sözlü Sınav Yeri: SBTÜ Kampüs Binası 3.Kat Derslikler, Gültepe Mh. Mecnun Otyakmaz Cd. No:1, 58010 Merkez/Sivas

Not: Yatay geçiş ve Uluslararası öğrenci başvuru sonuçları daha sonra ilan edilecektir.

Diğer Haber ve Duyurlar
Ekli Dosyalar