2022-2023 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

2022-2023 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI
LİSANSÜSTÜ BAŞVURU ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

Lisansüstü Başvuru Ön Değerlendirme Sonuçlarına İlişkin Bilgilendirme

• Sınava çağrılan öğrencilerimiz sınav giriş belgelerini ve kimlik belgesini yanlarında bulundurmak zorundadırlar.
  • Sınav giriş belgeleri online başvuru (https://ubys.sivas.edu.tr/AIS/ApplicationForms/Home/Index?apptype=2) adresinden temin edilebilir.
  • Yazılı sınavdan en az 50 puan alan öğrenci mülakat sınavına katılmaya hak kazanacaktır.
  • Yazılı sınavdan başarısız olan öğrenci sözlü sınava giremez ve yerleştirme başarı puanı hesaplanmaz.

Yazılı Sınav Tarihi ve Saati: 06 Şubat 2023 Pazartesi 10:00

Yazılı Sınav Yeri: SBTÜ Kampüs Binası 1.Kat Derslikler, Gültepe Mh. Mecnun Otyakmaz Cd. No:1, 58010 Merkez/Sivas

Sözlü Sınav Tarihi: 06 Şubat 2023 Pazartesi günü 14:00

Sözlü Sınav Yeri: SBTÜ Kampüs Binası 1.Kat Derslikler, Gültepe Mh. Mecnun Otyakmaz Cd. No:1, 58010 Merkez/Sivas

Not: Yatay geçiş ve Uluslararası öğrenci başvuru sonuçları daha sonra ilan edilecektir.