Sevgili Öğrencilerimiz;

Enstitümüz bünyesinde açılan Elektrik Elektronik Mühendisliği anabilim dalına bağlı olarak tezli yüksek lisans ve doktora programları bulunmaktadır. Programların eğitim dili ve müfredatı %100 ingilizcedir. 2023-2024 akademik yılı güz yarıyılı itibariyle ilk öğrencilerini alarak eğitim öğretime başlamıştır. Yeterli dil puanı olmayan öğrencilerimiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından verilcek Zorunlu Hazırlık Eğitimine tabi olacaklardır. Zorunlu Hazırlık Eğitimini başarı ile tamamlayan öğrenciler lisansüstü eğitimine devam edeceklerdir.
Teknolojik gelişimin öncüsü konumunda olan Elektrik-Elektronik Mühendisliği, mühendislik alanları içerisinde çok büyük öneme sahiptir. Hızla ilerleyen elektrik ve elektronik sektörüne, uluslararası düzeyde bilgi ve beceri ile donatılmış insan kaynağı sağlama gerekliliği programın ana amacını oluşturmaktadır.